ARBEJDSLIV

God ledelse/dårlig ledelse: 

Jeg tillader mig at kategorisere god og dårlig ledelse. Er du leder føler du dig måske provokeret – hvilket er formålet. Er du på vej til at blive leder bliver du forhåbentlig inspireret.

Har du en leder, opdager du måske nye aspekter af hvad god og dårlig ledelse er. Du finder også ud af hvad du skal acceptere og hvad du ikke skal acceptere og ikke mindst hvad du burde være mere taknemmelig for

 

At arbejde med mål:

 Hvad betyder det for os som mennesker at have mål og hvordan bør vi sætte dem. Det lærer I via SMART modellen, som er den eneste rigtige vej til mål, som du også kommer til at indfri.

 

Stress: 

Hvordan forholder du til de forskellige stadier af stress? Hvad skal du være opmærksom på og hvad gør du helt konkret, er fokusområderne i dette oplæg. Du lærer også om de 3 knapper PYT, HJÆLP og NEJ

 

At lytte:

 I dette oplæg vil I blive udfordret på jeres evne til at lytte.  Der findes 3 niveauer at lytte på og jeg kan næste sige på forhånd, at I kun mestrer det første. Er du chef eller har medarbejdere under dig, vil dette oplæg give dig en markant forandring i din måde at møde dem på og deres trivsel vil nå nye højder.

 

Nærvær: 

Nærvær er en mangelvare i dagens Danmark. Og da kærlighed skabes af nærvær, har vi hårdt brug for den.

Har vi brug for kærlighed til vores kollegaer, medarbejdere eller chefer? JA JA og JA

Men det er ikke kærlighed, som til vores børn eller til vores nærmeste. 

Det er kærlighed til vores næste og den kærlighed, som vi sender ud i verden og som på mystisk vis kommer tilbage til os i form af næstekærlighed fra andre. Er det noget hippie pis? – sikkert, men uden nærvær og kærlighed til det du laver, fanger du ikke det vigtige. Det, der virkelig rykker. Så pisker du rundt i dit eget hamsterhjul og får ikke alle guldkornene med. Skal dit team og din virksomhed præstere det bedste det kan, er nærvær et must.

Så vælg dette oplæg, hvis du vil rykke dig eller dit team til nye professionelle højder.

 

Styrkebaseret ledelse: 

Tidligere eller hos ledere af den gamle skole så man et fokus på fejlfinding, optimering og effektivitet. I den styrkebaserede ledelse finder vi grundstenene til den nyere type ledelse, nemlig at udnytte de ressourcer vi allerede har. Vi bruger meget mindre energi på at gøre ting, vi er gode til end ting, som vi ikke er gode til. 

Det interessante er også, at jo mere du dyrker dine styrker jo mere hjælper de dig til at overkomme dine svagheder.

Er I nysgerrige efter at høre mere om denne ledelsesform, er det blot at vælge dette oplæg.

Selvledelse: 

Oplægget for jer der har en god selvrespekt, men som bliver fanget i hamsterhjulet. Livet ræser afsted og du har hverken styring eller retning. Det får I værktøjerne til i dette oplæg.

 

Værdier:

Hvilke værdier gør sig gældende i dit arbejdsliv? Vidste du ,at vi faktisk slet ikke kan skelne mellem arbejdsliv og privatliv? Vi er alle hele mennesker og det er hele dig, der går på arbejde. Hvordan påvirker den viden din bevidsthed om dine værdier? Der er med garanti noget at tale om efter dette oplæg. Kombiner det gerne med en værdiafklaring.

 

Aktiv og konstruktiv respons: 

Lær at bruge dette værktøj fra den positive psykologi og få en helt ny arbejdsplads.

 

Positivitets ratio: 

Der er en afsindig power i dette begreb fra den positive psykologi. Et teams, en organisations eller en virksomheds mulighed for succes ligger gemt her.Lær hvordan du kan hjælpe din virksom eller bare dig selv til at opnå nye højder.

Selvindsigt: 

Dette oplæg er til Jer, som har været i gamet i mange år og tænker, at I har styr på det. I skal nemlig ruskes lidt. Det er tid til nye perspektiver og ny læring. Vælg dette oplæg – hvis I tør!

Jeg tager selvfølgelig hensyn til, hvis enkelte deltagere ikke kan tåle at blive trykket på maven, men oplægget er ment som en udfordring til robuste deltagere.

 

Selvkærlighed: 

Selvkærlighed på arbejdspladsen handler om at sætte grænser og prioritere. Vi kigger på værktøjerne ’de 3 knapper’ og prioriteringsmatrix