BRUG KROPPEN

Åndedrættet: 

Trækker du vejret? – ja selvfølgelig, men åndedrættet kan meget mere end bare holde os i live.

I dette oplæg skal I høre om mulighederne i fokus på åndedrættet og selv prøve 2 gavnlige øvelser. 

 

Yoga: 

Jeg kan desværre ikke tilbyde jer en yoga session. Men yoga er meget mere end smidig og balance. Selvkærlighed handler blandt andet om at gøre noget godt for sig selv. Yoga er selvkærlighed i sin reneste form.

Selvom du måske har stiftet bekendtskab med yoga, så vil dette oplæg højst sandsynlig ændre, hvordan du opfatter din praksis fremover.

 

Selvkærlighed: 

Selvkærlighed i Brug Kroppen sammenhæng har fokus på hvordan du oparbejder en kærlig praksis af egenomsorg via fysisk aktivitet. Læs evt mere om selvkærlighed under katagorien Generel Psykologi

 

Smil: 

Vores mimik fortæller noget om vores sindstilstand. I dette oplæg skal I høre om hvordan vi kan vende det på hovedet og opdage at vores mimik kan påvirke vores sindstilstand. At smile giver dig styringen med dit liv.

 

Slap af: 

Inspiration til mindfulness og meditation, men også en invitation til at bevæge sig mere langsomt i hverdagen.

Det lyder måske som mental træning, men vi kan kickstarte rejsen mod et roliere sind ved at få kroppen til at overbevise vores hjerne til at sætte tempoet ned.  Hør hvordan i dette oplæg

 

Pep talk og inspiration: 

Vælger I dette oplæg får I hver især en personlig peptalk og inspiration til handling eller refleksion sidst i vores møde. Jeg vil lægge mine indtryk af jer til grund for mine gaver til jer. Der er rigtig meget positiv energi at vinde her. Hvis det skal gøres ordentligt, er der også nødt til at være sat rigelig tid af jer alle og derfor er oplægget dyrere end de øvrige. Men værd at tage med og tæt på uundværligt for at få en god afrunding af på jeres venindeboost.