ENERGI

Energi, intro:

Vores krop og hjerne skal bruge energi for at fungere. Den vil helst bruge så lidt energi så muligt g derfor udvikler vi vaner, tanke – og adfærdsmønster som vi kan læne os op ad og derved bruge så lidt energi som muligt på at være os. Problemet opstår hvis vi bruger vores energi på ting, der ikke tjener os godt. 

Det og hvad vi kan gøre ved det, får vi et kig på i dette oplæg. Dette oplæg kan med fordel kombineres med energi pyramiden og energi øvelsen.

 

Energi pyramiden, kort: 

Lidt som kost pyramiden har vi også en energipyramide. I skal lære hvilken type energi du bør bruge mest energi på i dit liv. Dette oplæg kan med fordel kombineres med energi, intro og energi øvelse.

 

Energi øvelse: 

Dette er en øvelse, som giver jer et indblik i hvad I gerne vil bruge energi på og hvad I rent faktisk bruger energi på. Tankevækkende kan jeg godt love. Dette oplæg kan med fordel kombineres med Energi, intro og Energipyramiden.

Personlig power:

Med Personlig power står du stærkere i livet, er glad og lever et meningsfyldt liv.

Jeg dykker ned i de 2 elementer ; gennemslagskraft og modstandskraft og giver jer idéer til hvordan I kan arbejde videre med Personlig power.

Historie og historik:

Der er forskel på den historie, du fortæller om dit liv (og dig selv), og det der rent faktisk fandt sted.

At kende forskellen og dykke ned i den, kan grundlæggende ændre dit perspektiv på dit liv, på dig selv og dine omgivelser.

Jeg tager udgangspunkt i eksempler fra mig selv, således får I nogle redskaber til at prøve det på jer selv.