FIND KÆRLIGHEDEN

 

Kærlighed: 

Den mest komplekse følelse af de 10 positive følelser. Vi kigger på hvad det er for en størrelse og hvorfor vi har brug for den.

 

De 10 positive følelser: 

Kendskabet til de 10 positive følelser skal hjælpe dig til at sætte dem i spil. Om vi kan lide det eller ej, så er det bare federe at være sammen med et positivt menneske end et negativt. Så har du 10 strenge at slå på højnes sandsynligheden for at få et møde til at blive til flere eller at dit langvarige forhold pludselig tager en fantastisk drejning.

 

Kærlighedssprog: 

Når du kender dit kærlighedssprog, ved du hvad der skal til for at du føler dig elsket. Vigtig viden at tage med sig ind i et nyt forhold, men også interssant hvis du allerede er i et.

 

Værdier: 

Det er vigtigt, at du kender dine værdier både når du er på udkig efter et nyt forhold og når du er i et. Dine værdier er dine inderste følelser og derfor dine retningslinjer. De ligger til grund for hvordan du handler. Når du kender dem bliver det meget lettere at kommunikere hvem du er og hvor du gerne vil hen. Du kan med fordel kombinerer dette oplæg med en værdiafklaing.

 

Selvkærlighed: 

Få fyldt din egen kærligheds tank op før du poster noget i en fælles kærligheds tank. Hvordan praktiserer du selvkærlighed og hvilken betydning har det for dit kærlighedsliv er omdrejningspunktet for dette oplæg.

 

Aktiv og konstruktiv respons: 

Kendskab til og udøvelse af denne måde at kommunikere på kan revolutionere dit forhold eller gøre dig til et super interessant emne for en kommende partner.

 

At lytte: 

Ingen gider være sammen med en, der kun formår at høre sig selv tale. I dette oplæg lærer du om de 3 niveauer af lytning og det gør dig til en ekstraordinær samtale partner. En god egenskab i alle relationer.

 

Nærvær: 

Uden nærvær, ingen intimitet. Uden intimitet, ingen kærlighed. Hvordan ser nærvær ud og hvordan praktiserer du den – og ja det er mere end at du lægger din telefon væk.

 

Følelsesmæssig intelligens:

Vi kigger på, hvilke aspekter af din følelsesmæssige intelligens der er særlig vigtige, når du søger efter kærlighed i dit liv.