11 ting et selvkærligt menneske gør

Opdateret: 4. maj

Et selvkærligt menneske har opdaget, at alle følelser har en gave til os og forsøger at inkludere alle disse følelser i sit liv.
Hun ved, at når hun gør noget godt for sig selv, er der mere at give til andre, og at det at prioritere sine egne behov ikke er tegn på egoisme, men er en nødvendighed for den kærlighed, hun ønsker at være en rollemodel for.


Krukken med kærlighed til dig selv fyldes op ved at se hverdagsting i det selvkærlige lys.Din opmærksomhed og din bevidsthed er dine redskaber.


Når du tænder for dem, vil verden være en anden.græder

griner

krammer

plejer

tilgiver

udfolder sig

rummer

smalltalker

venlig

lytter

nysgerrig


Græder – det selvkærlige menneske bliver berørt af det, som er trist og sørgeligt eller så smukt, at det kun kan beskrives med tårer, og tillader sig selv at have disse følelser.


Griner – det selvkærlige menneske har let til grin. Morskab over pudsigheder i hverdagen og selvironi er en konstant kilde til smil og grin hos hende.


Krammer/kysser – det selvkærlige menneske er ikke tilbageholdende med at vise sin kærlighed til andre og ved at disse handlinger afsmitter positivt på hendes eget humør


Passer på sig selv – Det selvkærlige menneske prioriterer sit fysiske og psykiske velbefindende. Søvn, kost, motion samt personlig udvikling og psykologi er områder, som hun studerer og interesserer sig for. Hun ved, at hendes selvkærlige væsen har brug for at blive passet og plejet, og at dette er det absolut vigtigste punkt for, at hun kan træde ind i sin selvkærlighed.


Small talker – det selvkærlige menneske ved at small talk er den letteste og hurtigste vej til at forbinde sig med et andet menneske og nyder den følelse at have kontakt til en anden.


Tilgiver – det selvkærlige menneske evner at give slip på sin vrede og har opdaget, at tilgivelse ikke er noget du giver til den anden, men noget du giver til dig selv.


Rummer – det selvkærlige menneske forstår gaven i forskelligheder. Hun har åbnet op for mange perspektiver i hendes indre og hendes blidhed og imødekommenhed er ikke tegn på eftergivenhed eller svaghed, men at hun står så stærkt i sig selv, at der også er plads til andre.


Lytter – det selvkærlige menneskes evne til at lytte, støtter hendes evne til at rumme andre og folder endnu flere perspektiver ud for hende. Hun elsker derfor at lytte til andres historier og input, og har et nærvær som giver dem lyst til at dele dem med hende.


Er venlig og imødekommende – det selvkærlige menneske ved, at når hun smiler til verden smiler den igen. Både det smil hun selv sender og dem hun får igen, er energi til hendes kærlige væsen og derfor helt afgørende i hendes liv.


Udviser nysgerrighed overfor andre menneskers meninger – det selvkærlige menneske opsøger viden om hvad andre mennesker mener og hvordan de har det. Det er vigtigt for hende aktivt at modtage de informationer, der får hende til at føle sig deltagende og omsorgsfuld.


Udøver sin kreativitet – det selvkærlige menneske lader sig selv op blandt andet ved at udøve sig kreativt. Tilfredsstillelsen ved at bruge sin hjerne på en anden måde end ellers, skabe og være aktiv er en gave hun ofte giver sig selv.158 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle