Trustpilot
top of page

Referencer

Det kræver et særligt mod at gå i gang med temperament og vredeshåndtering.
Når man så også bagefter tør fortælle om, hvad man har lært og fået ud af sin indsats, gør man en forskel for andre.


Hver eneste af de kvinder, hvis udsagn om hvad de har fået ud af at investere tid, energi og penge i at skælde mindre ud og kunne styre deres temperament, og som du kan læse herunder, er noget HELT SÆRLIGT.
De har skabt en forandring, som har gjort en væsentlig forskel i deres liv.

Jo jeg har hjulpet til, vist dem vejen og givet tips og sparring, 
men det er KUN DEM eller DIG,
der til syvende og sidst kan gøre det, der skal til for at ændre dit vredesmønster og formildne dit temperament.
De har min største respekt, for de er i mine øjne Power-women.
Det lyder måske pop smart og udtrykket er fortærsket, men for mig dækker det over kvinder, der har erfaret, at de har styrken og muligheden for at tage styring på deres eget liv. De lader sig ikke styre af deres følelser, men lytter til dem, som de klogere budbringere de er, og derfra vurdere de hvilken reaktion, der er bedst og mest hensigtsmæssig
.

De har taget ansvaret for dem selv, deres relationer, deres trivsel og deres liv på dem.
De står stærkt i livet,
fordi de har opdaget, at denne styrke ikke handler om muskler eller præstationer i den ydre verden, men om at finde ro og kraft i deres indre verden - i dem selv.
 
Når du hviler i dig selv, kan intet vælte dig mere end du rejser dig igen med endnu en læring i bagagen.


Lyder det som en svær og hård proces?

Jeg vil gerne garantere dig, at det IKKE er nær så svært og hårdt som du forestiller dig, men du må bare heller ikke tro, du komm
er sovende til det.


 

Anmeldelse af Powerwoman

N, mor til pige på 3 år

Jeg er alenemor til min datter på 3,5 år, og vi havde ofte konflikter som jeg var enormt træt af, og jeg havde svært ved at forstå at det kunne køre så langt ud at en konflikt varede i flere timer, og svært ved at forstå hvorfor jeg ikke kunne styre mit temperament og bare være sådan en mor der sagde ”pyt”.
 

Jeg stiftede bekendtskab med Susan til et heldags-søndags-kursus, hvor jeg fik åbnet lidt op for en anderledes måde at tænke og se tingene på. Det var også en øjenåbner i forhold til hvor vigtigt mit sprogbrug er, og hvilken effekt det rent faktisk kan have for en situation (og konflikt). Denne ene kursusdag gav mig mod og lyst til at fortsætte et personligt forløb hos Susan, hvor jeg har lært meget mere om mig selv og mit temperament, og hvad det er som fremprovokerer dynamitstængerne hos mig - og hold op hvor er jeg lykkelig for den investering – det var både tiden og pengene værd!
 

Jeg har lært at tænke anderledes (positivt i stedet for negativt), jeg har lært at stoppe mig selv i tide, inden jeg flejner fuldstændig og overreagerer, jeg har lært ikke at hælde benzin på bålet og finde et kompromis, og at regler ikke er støbt i cement.

Jeg har lært og indset, at hvis min beholder ikke er fyldt op med god energi og jeg er i balance, så er der ikke langt til dynamitstængerne og jeg har lettere ved at respondere forkert og at mit temperament bliver aktiveret fordi der ganske enkelt er kortere lunte.
 

Mit forløb varede ca. 6 måneder hvor jeg har arbejdet med mig selv og været igennem en kæmpe proces som har resulteret i en vigtig udvikling for mig (og min datter), og jeg tør godt at sige, at jeg er mega stolt af mig selv! Det kræver mod at turde åbne sig op og kigge indad, hvis man vil have hjælp, og at erkende, at man rent faktisk godt kan bruge lidt hjælp. Jeg fik fyldt min værktøjskasse, og jeg kan kun anbefale andre at kontakte Susan.

 

Susan er enormt sød, imødekommende, kærlig og fuld af omsorg og forståelse. Hun lytter og formår at guide dig ud fra det konkrete behov. Hun har let til grin og humor, hun forstår at opmuntre og bebrejder på ingen måde hvis du har følelsen af at have fejlet. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og Susan har med sit skønne væsen, indsigt og viden været med til at gøre en kæmpe forskel for mig, og jeg forstår nu hvad det vil sige at være en Power-Woman 😉

Kæmpe TAK til dig Susan, du får min varmeste anbefaling med på vejen.

/N.

Anmeldelse af Powerwoman

Sarah Ditlev

Jeg gik fra at være så ked af min måde at kommunikere med min 3 årige, til at være meget mere selvsikker og glad - og meget bedre til at kontrollere mine følelser.

Susan ved hvad hun taler om, og man føler hurtigt, at man tager store skridt i sin selvudvikling, fordi man bliver fodret med så meget god viden, men også især fordi man bliver grebet når tingene er svære og mødt med forståelse og “et kærligt spark bagi”.

 

Anmeldelse af Powerwoman, Bettina Andersen

Bettina Andersen

Jeg har netop afsluttet et længere forløb hos Susan, og det har været drøn godt. Uden Susan's støtte, hjælp og vejledning var jeg ikke kommet så godt igennem en lang periode med stress. Jeg har lært mig selv bedre at kende, fundet mine triggers og lært at passe bedre på mig selv. Susan gav mig værktøjer, som hjalp mig med at ændre mit mindset og være tilstede i nuet. Jeg er evig taknemmelig for alt den hjælp, som Susan har givet mig og det er bestemt ikke sidste gang, at vores veje krydses. Hun er en humoristisk og varm person med hjertet på det rette sted.

 

Mange knus Bettina 💝

Anmeldelse af Powerwoman

Line, gift, 2 børn

Jeg kontaktede Susan for et forløb med 3 gange, ikke fordi jeg skælder ud på mine børn, men fordi jeg skælder min mand ud. Jeg ved, at det skader vores relation og stemningen derhjemme, og jeg har følt mig så skamfuld over, når børnene oplevede den mega vrede mor, der hæver stemmen og skælder far ud, når det hele bliver for meget. For sådan en partner og mor har jeg faktisk ikke lyst til at være. Jeg vidste, at jeg skulle tage ansvar for min del i vores konflikter, men jeg vidste ikke hvordan. Susan skabte med det samme en tryg og konstruktiv dialog, som gjorde at vi hurtigt kom ind i en samtale, som gav mig forståelse for min vrede, mit temperament og mine muligheder. Ved at arbejde med den teori om vrede og temperament, som Susan er så hjemme i, og også ved at snuse til mit og min mands enneagrammer, har jeg fået nye muligheder. Jeg opdager hurtigere, når min vrede begynder at hive i mig, og jeg har bedre blik for, hvad der sker i mig, min mand og imellem os, når vi har konflikter. Det er guld værd! Kæmpe anbefaling herfra <3

 

Anmeldelse af Powerwoman, Karoline, Mor til 2

Karoline, mor til 2

Mit forløb med Susan har været en øjenåbner på mange måder. Takket være hende har jeg fået løsnet de knuder der har fyldt hos mig. Samtidig har hun givet mig forståelsen af at livet og overskuddet er bedre, når man er positiv, ikke sur og negativ på alt og alle. Hun gav mig modet til at prøve metoder/måder til at håndtere min vrede og talemåde på. Jeg kunne til tider være så nedladende overfor andre menneske som sårede dem eller gjorde dem kede af det uden det var min mening. (Især min mand søn og datter)
Igennem vores samtaler har Susan været meget lyttende og for gang til gang har jeg haft “problemer” med et eller andet fx “hvordan jeg kunne håndtere min søns vredesudbrud” eller hvordan jeg bedst ville kunne få min datter til at lytte på mig, uden det ville ende med vredesudbrud hos hende eller mig. Hun har lært mig at kommunikere med min mand på en måde jeg aldrig troede ville være mulig. (Min mand og jeg har været tæt på skilsmisse pga min negative være måde) Jeg har aldrig haft tålmodighed til noget før, det har jeg nu og det er nok fordi jeg ikke er så negativ/sur mere og kan vende tingene til det positive. For mit vedkommende har jeg på intet tidspunkt haft svært ved at åbne mig op overfor Susan lige meget hvad vi snakkede om, og det skyldes hendes behagelige væsen, og måden hun er på. 
Jeg har følelsen af, at ord er overflødige, når jeg skal beskrive mit forløb hos Susan. For det har været virkelig godt, i særdeleshed fordi hun har hjulpet mig, til at blive et mere positiv menneske og har lært mig at vende tingene til det positiv.

Anmeldelse af Powerwoman, Nicole Andersen

Nicole Andersen

Jeg har haft tre sessioner med Susan og det har gjort en enorm forskel for min forståelse af min egen vred og de udfordringer jeg kan have med at tøjle det, over for især mit ældste barn. Jeg har fået rigtig meget brugbar baggrundsviden, som har gjort at jeg nu bedre kan være i min vrede og markere mig uden at jeg efterfølgende bliver ked af min reaktion. Susan har hjulpet mig rigtig godt på vej med hendes kærlige, men bestemt tilgang som jeg rigtig godt kan lide. Hun skaber et trygt rum hvor man kan dele ens “ikke stolteste momenter”. Jeg kan kun varmt anbefale Susan

 

 

.

Anmeldelse af Powerwoman, Pia, Mor til pige på 16 år

Pia, mor til pige på 16 år

Jeg skylder dig den allerbedste anbefaling ovenpå dette fantastiske forløb hos dig, som netop er afsluttet.

Jeg ville ønske, at jeg havde “opdaget” dig for mange år siden, fordi sikke mange kampe og vredesudbrud, jeg helt sikkert ville kunne have sparet mig selv og mine nærmeste for. Har som sagt en teenager på 16 år, som jeg til tider har haft nogle dumme konfrontationer med.

Det har jeg ikke haft, siden jeg startede min forløb hos dig. Derfor lyder det måske absurd, men med mine nye værktøjer samt forståelse af, hvad det er, der sætter lavinen i gang inde i mig, jamen så ser jeg nærmest frem til at teste det hele af, fordi jeg kan ALLEREDE mærke en forskel.

Du har givet mig gode lektier for – også til fremtiden, således at jeg stadig vil blive ved med at finpudse det lærte.

Så både jeg og hele min familie er dig meget taknemmelig, og jeg vil gerne sprede rygtet om, at det aldrig er for sent at lære en gammel (temperamentsfuld) hund nye tricks.

 

De kærligste hilsner,

Pia fra Roskilde

Anmeldelse af Powerwoman, Cathrine Have Laursen.jpg

Cathrine H Laursen

"Susan har med sit væsen, sin viden og sine erfaringer hjulpet mig mere på fire samtaler end diverse psykologer, terapeuter og forældrevejledere har gjort på de sidste ti år.

 

Jeg har fået øje på hvilke mekanismer, der egentlig bliver sat i gang hos mig, og med den viden kan jeg bedre håndtere, når mit temperament sparker ind i relationen med mine børn og min kæreste.

 

Jeg er blevet bevidst om hvilken mor jeg gerne vil være, samtidig med jeg har fået en indsigt i mit sind og nogle konkrete værktøjer med i rygsækken."

Anmeldelse af Powerwoman,  Lena Christensen

Lena Christensen

Jeg har virkelig været glad for mine forløb ved Susan, både online sessioner og et fysisk forløb.
Det har givet mig stof til eftertanke, og ikke mindst føler jeg faktisk, at jeg har fået nogle værktøjer i den personlige værktøjskasse, der gør

at jeg nu kan stoppe lidt op, reflektere og stille mig selv undrende spørgsmål om mine egne tankemønstre og handlingsmønstre. 
Jeg føler, at jeg har fået en dybere indsigt i mig selv, og set nogle sider som jeg ikke før har givet så megen opmærksomhed.

 

Jeg syntes Susan er drøn dygtig til det hun gør, hun er dejlig jordnær og  jeg syntes hun er god til at tune sig ind på, i hvert falde mig, lynhurtigt. Jeg har følt mig tryg i hendes hænder hele vejen igennem.

 


 

Anmeldelse af Powerwoman, Rebecca Eriksen

Rebecca Eriksen

"Jeg har netop afsluttet et power-woman forløb - 6 ugers transformation hos Susan. Jeg kan kun anbefale Susan som coach og et forløb hos hende.

 

Det at arbejde med sig selv systematisk ud fra nogle temaer henover en afgrænset periode, synes jeg virkelig giver noget.

Temaerne på forløbet var fastsat på forhånd, men blev justeres og tilpasset til det jeg havde brug.

Undervejs og efter forløbet har jeg personligt fundet en bedre ro i mig selv, og har fået styrket min selvværd og troen på mig selv.

Susan er fordomsfri og behagelig at tale med, og det er derfor nemt at dele sine tanker og få relevant sparring retur.

Det har givet mig nogle nye måder at se min egen adfærd og tanker på.

Jeg har fået indtil flere nye selvindsigter på forløbet, og det har været en gave for mig.

Jeg vil anbefale forløbet enten som en måde at starte sin egen rejse mod bedre selvindsigt og glæde eller en måde at fortsætte en rejse, der allerede er begyndt." 

Anmeldelse af Powerwoman, Nadia Stenberg

Nadia Stenberg

" Det har givet mig meget at sætte fokus på at blive bevidst om mine tanker og behov.

Mit selvværd er bedre ved at sætte dette fokus og arbejde med min selvkærlighed.

Susan har gode forklaringer omkring behov og stiller gode spørgsmål, som får en til at reflektere.

Varm, sød og lyttende." 

Anmeldelse af  Powerwoman, Bente Postvang

Bente Postvang

" Jeg har lært at, når jeg er passer på mig selv kan jeg bedre passe på andre.

Jeg er stærkere end jeg tror, og

når jeg er glad, er jeg stærk.

Hvis jeg er glad og positiv, så er jeg mindre stresset og jeg har mere overskud til dagen gøremål

 

Det har været spændende at lære mig selv at kende og stifte bekendtskab med glæde--go.to listen og bruge det.

 

Jeg vil anbefale dette til alle som mangler inspiration til at udforske sig selv, lære sig selv bedre at kende og dem som ønsker mere glæde i hverdagen og i livet.

  

Jeg følte mig tryg i Susans favn. Fra første samtale følte jeg mig tilpas og jeg følte mig hørt.

Susan fik mig til at lytte og fik mig til at tænke selv

Anmeldelse af Powerwoman, Julie Blondin

Julie Blondin

Jeg har fundet ud af ,at jeg ikke er alene om mine følelser og reaktionsmønstre.

At jeg kan forandre mig i den retning jeg gerne vil.

Jeg har fået metoder til at komme op fra mit engang imellem sorte hul, og opdaget, at ro nok er vejen frem til min glæde.

At glæde og positivitet virker, men kræver hårdt arbejde og konstant fokus.

Susan er så sød og nærværende. Meget forstående. Meget personlig. Dejligt menneskelig.

 

Anmeldelse af Powerwoman, Christine A

Christine A.

" Susan oplever jeg som nærværende, lattermild, opmuntrende, seriøs, sjov - og jeg har en god følelse af at vi er på god bølgelængde i vores sessioner.

Jeg er blevet bevidst om, at min vrede ligger lige under overfladen og hurtigt kan hoppe op og ud som en trold af en æske. Og at mine vredesudbrud hurtigere aktiveres, når jeg ikke er tilstede, men oppe i mit hoved og når jeg så føler mig ”afbrudt”. At vreden på den måde hænger sammen med mit manglende nærvær er en øjenåbner for mig.

Anmeldelse af Powerwoman, Maria West

Maria West

" Jeg har lært at acceptere mine svagheder, så jeg kan ændre mine tendenser og vaner og opnå en større glæde i mit liv, fordi jeg kan stå op for mig selv. Desuden har jeg lært, at det er okay at sige nej, sige fra, tage afstand, hvis det er dét, jeg føler. Med andre ord har jeg lært at stå ved mine egne følelser, så går jeg også fra mange situationer, med en god og rolig fornemmelse i kroppen.

Og dét er i sandhed dejligt.

Susan er enormt god til at lytte og komme med svære spørgsmål, som virkelig kræver at man må granske sig selv.

Derudover er Susan sød, imødekommende, venlig, smilende, så man får super meget ud af at sidde og tale med Susan.

 

Man er ikke i tvivl om, at Susan har kompetencerne til at coache og er dygtig til at give al sin viden videre til os andre.

 

Det har været en rigtig god oplevelse.

Anmeldelse af Powerwoman, Signe D. Larsen

Signe D Larsen

" Susan var en vidunderlig coach. Personligt var det grænseoverskridende for mig at pludselig skulle sidde overfor et fremmede menneske og snakke om mine dybeste tanker og følelser, men jeg følte mig hurtigt tryg i Susans hænder.

Hun er en super velkvalificeret coach. Hun er super kompetent og er god til at lytte. Hun formår at læse én ret hurtigt.

Jeg vil sige, at jeg vidste en del om mig selv i forvejen, men forståelsen og de redskaber man har og får, i samarbejde med Susan har været suverænt.

Jeg har endelig fået nogle redskaber, der giver mening for mig at udføre og dét har jeg til gengæld aldrig prøvet før.

 

Jeg er blevet endnu mere bevidst om mine følelser, hvor mange jeg egentlig går igennem i løbet af en enkelt dag, og hvordan jeg håndterer dem.

Forløbet samt et lille skub fra Susan, har givet mig mod på virkelig at forsøge at arbejde hen i mod en gladere og lykkeligere mig.

Anmeldelse af Powerwoman, Cecilie Eriksen

Cecilie Eriksen

" Det har fungeret rigtig godt for mig at komme ’lidt ud af hovedet’ og blive mere konkret på mine udfordringer og hvad jeg kan gøre ved dem.

Jeg er begyndt at være mere ’praktisk’ anlagt i mine tilgang til udfordringerne og ikke gå så overordnet til værks.

Fx at lave små greb i hverdagen, som kan bidrage til at hjælpe en større problemstilling.

Før havde jeg tilgangen, at jeg kunne tænke mig ud af det hele. Det giver ikke altid så meget fremskridt.

Susan er nærværende, sjov og dygtig til at tune ind på ens problemstillinger.

Jeg har været rigtig glad for de personlige samtaler og Susans spørgsmål og øvelser har sat mange refleksioner i gang.

Det har fungeret rigtig godt.

Anmeldelse af Powerwoman, Narges

Narges

"Jeg er og har været utrolig glad for Susan. Hendes coaching har gjort mig til en stærk person i dag.

Jeg er en stærk kvinde, som ved hvem jeg er.

Jeg kan stå for mine egne beslutninger og kan se mine gode og stærke sider.

Tak til Susan!"

Anmeldelse af Powerwoman, Stines S. Clausen

Stine S Clausen

"Susan har givet mig sparring, udfordret mig og flyttet mig, både på det arbejdsmæssige og på det personlige plan.

Jeg har nydt Susans livsglad og positive syn på mine udfordringer og problemer, men også oplevet en ærlighed og faglighed som coach.

Jeg kan kun anbefale Susan som coach og vil meget gerne benytte hendes virksomhed i fremtiden."

Anmeldelse af Powerwoman, Julie Hahn Bogensberger

Julie Hahn

Bogensberger

Susan har hjulpet mig med sindsygt meget. Da jeg startede til coaching hos Susan havde jeg mange humørsvingninger, mange dårlige dage, og problemer i privatlivet. Susan har hjulpet mig med at være mere positiv, lade være med at tage ting så tungt, og at lade være med at tro at jeg skal redde hele verden. Susan har lært mig at man er herre over sit eget liv, og at man ikke kan redde alle. Susan er virkelig god til at få en til at indse ting man har lukket ude, og at undskyldninger ikke fungere hvis man vil ændre på dit liv. 

 

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre og mere professionel coach end Susan, og kunne ikke forstille mig at der er nogen bedre."

Power-woman logo
bottom of page